poskladajsidom
postav si ho
bývaj ekonomicky
a choď na dovolenku
.... alebo splať predčasne úver

Developerské projekty

Máme skúsenosti aj s developerskými projektami. Vieme Vám navrhnúť viac alternatív Vášho investičného zámeru na konkrétnom pozemku, podrobne spracovať architektonicko – urbanistickú ekónomiu výstavby na základe ktorej si ako investor vyberiete alternatívu, ktorá zohľadní požadovanú výšku investície, predpokladaný zisk ale tiež návratnosť a likviditu samotnej investície a investičného projektu. Po odsúhlasení ekonomickej myšlienky developerského projektu vieme naše spoločné myšlienky investičného zámeru odprezentovať – konkr. technickými výkresmi s potrebnými technicko ekonomickými údajmi, ale najmä vizualizáciami vsadenými do fotiek a následne spracovať projektovú dokumentáciu pre územné a stavebné konanie. Po spracovaní projektovej dokumentácie zabezpečíme kompletnú inžiniersku činnosť, najmä vo vzťahu k dotknutým orgánom – ako napr. dodávateľom energií, majiteľom cestných komunikácii a nakoniec k príslušnému stavebnému úradu.  Ak bude projektová dokumentácia schválená stavebným úradom a budete disponovať právoplatným stavebným povolením, vieme zabezpečiť kompletný marketing developerského projektu, od  tvorby vizitiek, reklamných letákov a brožúr až po prehľadne spracovanú webovú stránku, ktorá asi najvýraznejšie odprezentuje Váš investičný zámer širokej verejnosti. Na jednom mieste tak dostanete komplexné služby pre váš investičný developerský projekt, od prvých ekonomických prepočtov, cez architektonicko urbanistické návrhy a kompletné projektové dokumentácie vo všetkých potrebných stupňoch, odkomunikovanie zámeru u dotknutých orgánoch a vybavenie stavebného povolenia až po komplexný marketing, končiac Vašou vlastnou webovou stránkou. Resp., tým sa to všetko v podstate len začne. Vieme Vám pomôcť predávať Váš projekt ešte predtým ako sa začne realizovať. A samotnú výstavbu Vám vieme na kľúč zrealizovať taktiež. Od prvých výkopov základov až po obklady a dlažby v kúpelniach, montáže sanity,  kuchynských liniek a vstavaného nábytku a tiež výsevu trávnika s pokládkou zavlažovacieho systému a záhradnou výsadbou.

poskladajsidom
postav si ho
bývaj ekonomicky
a choď na dovolenku
.... alebo splať predčasne úver
dom pre rodičov
+ dom pre malú rodinu
= spoločné bývanie v jednom dome

Máme skúsenosti aj s developerskými projektami. Od návrhu až po Váš vlastný web. 

Skúste si pozrieť našu hlavnú myšlienku návrhov našich rodinných domov. Veríme že vás zaujme.

Odkomunikujeme všetko potrebné za vás, či už na stavebnom úrade alebo príslušných správnych orgánoch. 

Väčšina z našich domov je navrhnutá tak, aby sa časom vedeli zväčšiť alebo aby sa navzájom dali spolu spájať. Alebo sa dá neskôr takýto malý dom využívať ako rekreačná chatka, bývanie pre babku a dedka, ktorí sa chcú presťahovať z panelákového bytu a stačí im 50 m2 obytnej plochy.

Kontaktné údaje na stavebné partie, živnostníkov alebo stavebné firmy, ktoré sa špecializujú na jednotlivé stavebné práce vo Vašom regióne

Spolupracujeme s najlepšími vo všetkých oblastiach. Okrem projektu rodinného domu a jeho výstavby vám chceme pomôcť zabezpečiť aj jeho financovanie.

Skúste si s nami poskladať svoj ideálny dom. Ak by ste sa predsa len neodvážili bývať s rodičmi, vždy sa dá navrhnúť dvojdom alebo trojdom v ktorom budete b ývať s kamarátmi.

Ak Vás neoslovil žiadny z našich katalógových domov, vieme Vám navrhnúť a postaviť dom presne podľa Vašich predstáv. 

Chceme aby sa naše myšlienky a naše rodinné domy realizovali, preto vám chceme viac povedať o výstavbe domov svojpomocne. 

Spolupracujeme s najlepšiimi. Pozrite si zoznam našich partnerov ktorí Vám pomôžu vo Vašom sne bývať v rodinnom dome.

Vašu stavbu zrealizujeme na kľúč podľa našej projektovej dokumentácie Dom vieme odovzdať ako hrubú stavbu, ako holodom alebo stavbu na kľúč.

Kontaktujte nás s akoukoľvek otázkou. Nie nadarmo sa hovorí, kto sa veľa pýta, veľa sa dozvie. Neexistuje žiadna hlúpa otázka.